Om mig

Velkommen!

Mit navn Steen. Jeg er 56 år gammel, far til to unge mennesker på hhv. 21 og 19.

Til dagligt arbejder jeg i Forsvaret som major og gør i øjeblikket tjeneste i Oksbøl.

Jeg er opstillet som kandidat ved det kommende europaparlamentsvalg der afholdes 9. juni 2024. EP 2024 er et landsdækkende valg og det betyder du kan stemme på mig i hele Danmark.   

Jeg blev i 2017 valgt til Varde byråd og sidder i min anden periode i Varde byråd. Udover at være 2. Viceborgmester er jeg også gruppeformand for den konservative byrådsgruppe, medlem af Økonomi og erhvervsudvalget, Plan og Teknikudvalget og Klima og Vækstudvalget. Den konservative byrådsgruppe består af 6 mandater. Der er 25 mandater i Varde byråd. Der skal være valg til Varde byråd igen i november 2025

Det Konservative Folkeparti i Varde byråd arbejder målrettet på at leverer resultater på det program vi er gået til valg på.

Vi står udenfor for konstituering og vil vil som opposition til konstitueringspartierne (Venstre, Socialdemokratiet, Kristendemokraterne og Socialistisk Folkeparti) smarbejde både konstruktivt og kritisk. 

I under menuen “Min baggrund” kan du læse om hvem jeg er og hvad jeg er formet af.

Læs mere om kommunalpolitiske program her

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag skal du være velkommen til at skrive til mig på sthi@varde.dk. Alternativt kan du sende en sms på 23246864.